Atij nuk i pëlqen ti
Atij nuk i pëlqen ti

Atij nuk i pëlqen ti

Film Artistik, SHBA, 2009. Director: Ken Kwapis; Starring: Ginnifer Goodwin, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly. Komedi/ Dramë/ Romancë (He's Just Not That Into You). Katër gra, secila në faza të ndryshme në lidhjet përkatëse të dashurisë, përpiqen me të gjithë forcën për të kuptuar sjellja e partnerëve të tyre. Një sfidë aspak e lehtë dhe zhgënjyese për disa prej tyre