BISHTI I DELFINIT
BISHTI I DELFINIT

BISHTI I DELFINIT

Dramë, familjar, 2011. Director: Charles Martin Smith; Starring: Morgan Freeman, Ashley Judd, Harry Connick Jr. Kjo është historia e miqësisë midis një djali dhe një delfini, bishti it ë cilit ka ngecur në një rrjetë që shërben për të kapur gaforret.