EJANI TË KËRCEJMË
EJANI TË KËRCEJMË

EJANI TË KËRCEJMË

Komedi, muzikal, 2011. Director: Craig Brewer; Starring: Kenny Wormald, Julianne Hough, Dennis Quaid. Një adoleshent nga qyteti, shkon në një qytezë të vogël, ku muzika rock dhe kërcimi janë të ndaluara. Shpirti i tij rebel ua ndryshon këtë mendësi gjithë banorëve.