EKSODI I ÇARL RAJTIT
EKSODI I ÇARL RAJTIT

EKSODI I ÇARL RAJTIT

Krim, dramë, 2010. Director: Ellis Frazier; Starring: Aidan Quinn, Andy Garcia, Mario Van Peebles. Historia rrotullohet përreth Çarlit, një miliarder nga Los Anxhelosi i cili vendos të vetë-izolohet në azil në Tihuana pasi perandoria e tij financiare zbulohet të ketë qenë një skemë piramidale e tipit"Ponci". Ndërsa kërkon të dashurën që ka braktisur atje para 25 vitesh, Çarli ndiqet njëkohësisht nga një gangster meksikan, nga një agjent federal dhe nga të fortët e dërguar nga një klient