ERDHI BABI NË SHTËPI
ERDHI BABI NË SHTËPI

ERDHI BABI NË SHTËPI

Komedi, 2015. Director: Sean Anders; Starring: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini. Brad Whitaker është një prezantues në radio i cili po shpreson shumë që thjeshtrit e tij ta trajtojnë si babain e tyre. Gjithçka duket se po shkon shumë mirë derisa babai biologjik rikthehet dhe merr gjithë vëmendjen. Mes tyre lind një konkurrencë e ashpër, por në fund kuptojnë se gjithkush ka vendin e tij dhe se lumturia e fëmijëve është mbi gjithçka.