FESTIVALI I KËNGËS QYTETARE LULEBORË
FESTIVALI I KËNGËS QYTETARE LULEBORË

FESTIVALI I KËNGËS QYTETARE LULEBORË

Festivali i këngës qytetare shkodrane"Luleborë", është një festival i ri, në ambientin muzikor shqiptar por që ka si qëllim të nxisë krijuesit e këngës popullore qytetare. Ky festival bashkon zërat e njohur dhe zërat më të rinj të muzikës qytetare. Lulebora është një simbol i kësaj gjinie muzikore dhe vjen si një vlerë e shtuar në artin muzikor shqiptar. Prodhim RTSH, viti 2019