Kopshti i ëndrrave
Kopshti i ëndrrave

Kopshti i ëndrrave

Aventurë animacion serial, Angli, 2009. Director: Derek Jacobi. "Kopshti i ëndrrave "është një vend magjik I cili ekziston vetëm në imagjinatën e fëmijëve. Banorët e këtij kopshti janë personazhe imagjinar me emra të çuditshëm si Igglepiggle, Upsy Daisy dhe Makka Pakka, të cilët kujdesen për njëri-tjetrin me dashuri dhe pa kushte duke luajtur në kopshtin e tyre