KUSH ËSHTË VRASËSI
KUSH ËSHTË VRASËSI

KUSH ËSHTË VRASËSI

Dramë, 1989. Director: Mark Topollaj; Starring: Gjergj Topollaj, Shkëlqim Basha, Gjergj Nika, Liri Lushi, Stavri Shkurti, Viktor. Në film trajtohet puna e madhe e Gjergjit dhe shokëve të tij të sigurimit për të eleminuar një grup të rrezikshëm sabotues, të udhëhequr nga Thimi Dino, i cili zbulohet nga bashkëpunimi me njerëzit e zakonshëm.