LUMTURISHT TË DIVORCUAR-premierë
LUMTURISHT TË DIVORCUAR-premierë

LUMTURISHT TË DIVORCUAR-premierë

ep. 3, Komedi, 2011. Director: Lee Shallat Chemel; Starring: Fran Drescher, John Michael Higgins, Tichina Arnold. Pas 18 vitesh martesë, një çift përpiqet të vazhdojë jetën pasi burri rrëfen se është homoseksual. Ata divorcohen, por kushtet ekonomike i detyrojnë që të jetojnë ende bashkë. Një sitcom i bazuar në përvojat e vërteta të aktores amerikane Fran Drescher dhe producentit Peter Marc Jacobson, ish-bashkëshorti i saj, ku situatat ndërthuren me shumë humor, emocione dhe të papritura.