Meizi
Meizi

Meizi

Aventurë animacion serial, Angli, 1999. Director: Lucy Cousins; Starring: Neil Morrissey. "Meizi "është një miushe kurioze e cila së bashku me miqtë e saj provojnë dhe mësojnë gjëra të reja të cilat e ndihmojnë që të njohi botën që e rrethon duke I dhënë zgjidhje dhe problemeve të vogla që ndesh gjatë ditës