NOSTALGJI-KËNGË NDËR VITE
NOSTALGJI-KËNGË NDËR VITE

NOSTALGJI-KËNGË NDËR VITE

Një buqetë me këngë nga fondi i muzikës së lehtë shqiptare ndër vite. Emrat të njohur të këngës që kanë spikatur në skenën kombëtare dhe asaj ndërkombëtare të cilët në vazhdimësi kontribuojnë duke i dhënë kësaj gjinie muzikore vlera të jashtëzakonshme