NUSJA DHE SHTETRRETHIMI
NUSJA DHE SHTETRRETHIMI

NUSJA DHE SHTETRRETHIMI

Dramë, luftë, 1978. Directors: Ibrahim Muçaj, Kristaq Mitro; Starring: Rajmonda Bulku, Llazi Serbo, Thimi Filipi, Sotiraq Bratko. Shpresa shkon në një shtëpi bashkëpunëtorësh të fashizmit për të shitur qëndisma dhe kryen një atentat të rëndësishëm. Pas kësaj, asaj i duhet të dalë në ilegalitet, e veshur si nuse, për të shpëtuar nga shtetrrethimi.