Ora 7-drejtpërdrejt
Ora 7-drejtpërdrejt

Ora 7-drejtpërdrejt

Emision, Shqipëri, 2021. Zgjohu nise ditën me buzëqeshje dhe mendim pozitiv. Emisioni ju ofron, argëtim, kuriozitete, muzikë dhe nostalgji