Pokojo
Pokojo

Pokojo

Aventurë animacion serial, Angli, 2005. Director: Davis Cantolla; Starring: Jose María del Río. Pokojo është një djalosh i vogël i cili së bashku me shokët e tij Elin, Paton dhe Zogun gjumash kalojnë nëpër shumë situata ndonjëherë të këndshme dhe ndonjëherë të pakëndëshme, por gjithmonë përfundojnë me një mësim të vlefshëm që i bën edhe më gazmore historitë e tyre