Rrethimi i vogël
Rrethimi i vogël

Rrethimi i vogël

Film artistik shqiptar, Shqiperi, 1986. Director: Saimir Kumbaro; Starring: Minella Borova, Sotiraq Bratko, Timo Flloko. Agroni, një veteriner i cili caktohet me detyrën e kryetarit të komitetit ekzekutiv të rrethit. Me vedosjen e tij si drejtues, ndjehet i rrethuar nga ndikimi i përsonave si në familje dhe në shoqëri. Frosa, e vjehra e tij, fillon të krijoj telashe në punë, duke kërkuar të ndihmojë disa miq të saj, të cilët i ofrojnë edhe rryshfete