SHKËLQIM I PËRKOHSHËM
SHKËLQIM I PËRKOHSHËM

SHKËLQIM I PËRKOHSHËM

Komedi, 1988. Director: Albert Xholi; Starring: Xhevair Zeneli, Rita Gjeka, Birçe Hasko, Stavri Shkurti, Fadil Kujofska, Karafil Sh. Pasi kryen shërbimin ushtarak dhe kthehet në shtëpinë e tij në fshat, një i ri kërkon me çdo kusht të fillojë një jetë të re në qytet. Por, si dembel dhe pa profesion që është, atij do t'i dalin përpara shumë pengesa dhe të papritura që krijojnë situata komike.