SYRI I SHQIPONJËS
SYRI I SHQIPONJËS

SYRI I SHQIPONJËS

Aksion, mister, thriller, 2008. Director: D. J. Caruso; Starring: Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, Rosario Dawson. Jerry and Rachel janë dy të huaj që bashkohen nga një telefonatë misterioze e një gruaje që ata nuk e kanë takuar kurrë. Duke i kërcënuar për jetët e tyre dhe të familjarëve, gruaja misterioze në anën tjetër të telefonit, i shtyn ata të dy në situata të rrezikshme duke përdorur teknologjinë për t'i gjurmuar dhe kontrolluar.