Të luajmë me Timin
Të luajmë me Timin

Të luajmë me Timin

Aventurë animacion serial, Angli, 2009. Directors: David Scanlon, Liz Whitaker, Dave Scanlon, Jackie Coc. Timi është një qengj i vogël i cili ka shumë dëshirë që të mësojë gjëra të reja dhe për këtë ai së bashku me miqtë e tij e kalojnë ditën në zbulim të aventurave të reja, ku fund ka gjithmonë diçka për të mësuar