Vite të vrullshme
Vite të vrullshme

Vite të vrullshme

ep. 74, Serial, Turqisht, RTSH2 rikthen serialin turk"Vite të vrullshme". Baresh, një djalë 19-vjeçar i cili vjen nga një familje e pasur dhe me status në shoqëri. Ai është student i Drejtësisë, në një ndër shkolla më të mira. Por kundër vullnetit të familjes Baresh vendos ti japë një kthesë të fortë jetës, për tu përballur me të papitura dhe sfida të reja.